Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Βρήκαν νεκρό 14χρονο παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Βρήκαν νεκρό 14χρονο παιδί

Η σορός ενός ανήλιου παιδιού βρέθηκε χθες, Κυριακή 19/7, στις όχθες του ποταμού Έβρου στην ευρύτερη περιοχή του Πυθίου Διδυμοτείχου. Ο θάνατος του ανήλικου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ όσον αφορά την ηλικία του εκτιμάται ότι πρόκειται για προσφυγόπουλο έφηβο, περίπου 14 ετών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τραγικός θάνατος για νεαρό αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Η προχωρημένη […]

Η σορός ενός ανήλιου παιδιού βρέθηκε χθες, Κυριακή 19/7, στις όχθες του ποταμού Έβρου στην ευρύτερη περιοχή του Πυθίου Διδυμοτείχου.

Ο θάνατος του ανήλικου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ όσον αφορά την ηλικία του εκτιμάται ότι πρόκειται για προσφυγόπουλο έφηβο, περίπου 14 ετών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τραγικός θάνατος για νεαρό αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού

Η προχωρημένη σήψη που παρουσιάζει το σώμα τοποθετεί χρονικά τον θάνατο του παιδιού περίπου προ τριμήνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της λήψης δείγματος DNA από τη σορό θα διερευνηθεί η πιθανότητα ταυτοποίησης του παιδιού με κάποιον εκ των ήδη δηλωθέντων ως αγνοουμένων παράτυπων μεταναστών.

Πήγαν να ξηλώσουν τις παράνομες ομπρέλες και τους επιτέθηκαν (vid)

Υπενθυμίζεται, ότι τον Απρίλιο, στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή του Σοφικού Διδυμοτείχου, είχαν χαθεί τα ίχνη ακόμη μίας γυναίκας και τριών παιδιών, τους οποίους φέρεται να παρέσυραν τα φουσκωμένα νερά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις