Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός ανήλικος – Με τραύμα στο κεφάλι
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ανήλικος – Με τραύμα στο κεφάλι

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στο μπάνιο του δωματίου όπου παραθέριζε με την οικογένειά του ένας 16χρονος από τα Σκόπια. Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του epirus-tv-news, η οικογένεια έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Βράχο Πρέβεζας. Χτες (29/7) το απόγευμα έκαναν μπάνιο στην παραλία της περιοχής, με τον νεαρό […]

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στο μπάνιο του δωματίου όπου παραθέριζε με την οικογένειά του ένας 16χρονος από τα Σκόπια.

Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του epirus-tv-news, η οικογένεια έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Βράχο Πρέβεζας.

Χτες (29/7) το απόγευμα έκαναν μπάνιο στην παραλία της περιοχής, με τον νεαρό να φεύγει λίγη ώρα νωρίτερα για το δωμάτιο του ξενοδοχείου, αφήνοντας τους υπόλοιπους στην παραλία.

Όταν η οικογένεια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ανοίγοντας την κλειστή πόρτα του μπάνιου βρήκαν πεσμένο και χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο 16χρονο.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με το παιδί να διακομίζεται στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρει τραύμα στο κεφάλι. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να φανούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Βρήκαν νεκρό 14χρονο παιδί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις