Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δήμαρχος Ραφήνας: «Άφησαν τον κόσμο να καεί» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Ραφήνας: «Άφησαν τον κόσμο να καεί» (vid)

O Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο κος Μπουρνούς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξέφρασε τους φόβους του ότι οι νεκροί ενδέχεται να φτάσουν τους 120, ενώ υπενθυμίζει πως από την αρχή μιλά για τριψήφιο αριθμό όσων έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. «Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι […]

O Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο κος Μπουρνούς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξέφρασε τους φόβους του ότι οι νεκροί ενδέχεται να φτάσουν τους 120, ενώ υπενθυμίζει πως από την αρχή μιλά για τριψήφιο αριθμό όσων έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

«Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι τριψήφιο το νούμερο, γιατί ήμουν μέσα στη φωτιά. Βρέθηκε άλλος ένας νεκρός πριν από λίγο. Όλοι οι αγνοούμενοι φυσιολογικά δεν είναι εν ζωή, εκτός αν δεν έχουν ταυτοποιηθεί κάποιοι νεκροί και κλείσει ο κατάλογος με ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγνοούνται και τους βρουν ότι είναι μέσα στους νεκρούς. Αν ο αριθμός των νεκρών με τον αριθμό των αγνοουμένων είναι προσθετικός, είναι πάνω από εκατό», δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πολάκης φτάνει στο υπουργικό συμβούλιο

Η ΠΟΕΔΗΝ «καρφώνει» τον Πολάκη: Γνώριζε για τον νεκρό, πριν τις 11 το βράδυ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις