Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εθελοντής πυροσβέστης: Πληρώνουμε εμείς τα τέλη, δεν μας έφεραν ούτε φαγητό! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντής πυροσβέστης: Πληρώνουμε εμείς τα τέλη, δεν μας έφεραν ούτε φαγητό! (vid)

Μία καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ εθελοντής πυροσβέστης που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου στη Νέα Μάκρη, τονίζοντας ότι άφησε το σπίτι του να καεί από τη φονική φωτιά, επιλέγοντας να μείνει πίσω για να σώσει ανθρώπινες ζωές και κανείς δε μερίμνησε για να τους φέρει φαγητό. «Στον […]

Εθελοντής πυροσβέστης στο Μάτι

Μία καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ εθελοντής πυροσβέστης που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου στη Νέα Μάκρη, τονίζοντας ότι άφησε το σπίτι του να καεί από τη φονική φωτιά, επιλέγοντας να μείνει πίσω για να σώσει ανθρώπινες ζωές και κανείς δε μερίμνησε για να τους φέρει φαγητό.

«Στον πυροσβεστικό σταθμό μένω πια, που δεν έχει ούτε ρεύμα, σε ένα ράντζο… Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Υπάρχουν εδώ παιδιά της Ακαδημίας και είναι 17 ετών και 16 ετών και τα οποία μένουν και αυτά εδώ.

Προχθές έπιασαν και κλέφτη στην περιοχή του Βουτζά με αποτέλεσμα να σώσουν και κάποιους να σώσουν και κάποιους άλλους κατοίκους από τις κλοπές. Καμαρώνω για το έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στο πλευρό μου κάνουν ό,τι καλύτερο για το κοινωνικό σύνολο» είπε μεταξύ άλλων ο εθελοντής πυροσβέστης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

«Για τα πυροσβεστικά πληρώνουμε εμείς τέλη κυκλοφορίας. Για την κοινωνική προσφορά πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας. Και ένα πυροσβεστικό έχει τέλη από 300 έως 700 ευρώ».

Δείτε ακόμη:

Μαξιλάρι στα καμένα, Μάτι
Χυδαία ψέματα ή πλήρης άγνοια; Η μαρτυρία του επικεφαλής ΟΥΚ Λιμενικού (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις