Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τα φώτα “έσβησαν” στην Επίδαυρο: Για μια ψυχούλα, τη Χρύσα (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα φώτα “έσβησαν” στην Επίδαυρο: Για μια ψυχούλα, τη Χρύσα (vid)

Η αγαπημένη ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη, παραμένει αγνοουμένη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο σύζυγός της, βρέθηκε νεκρός. Χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μετά την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες που παρουσίασε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θειοδωρόπουλος, όλοι ανατρίχιασαν. Τα φώτα έσβησαν με μία συγκινητική στιγμή. Με την υπόκλιση ηθοποιών […]

Αφιερωμένη στη Χρύσα Σπηλιώτη η παράσταση

Η αγαπημένη ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη, παραμένει αγνοουμένη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο σύζυγός της, βρέθηκε νεκρός.

Χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μετά την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες που παρουσίασε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θειοδωρόπουλος, όλοι ανατρίχιασαν.

Τα φώτα έσβησαν με μία συγκινητική στιγμή. Με την υπόκλιση ηθοποιών και συντελεστών  ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιέρωσε την παράσταση στην ηθοποιό.

Συγκεκριμένα στο τέλος της παράστασης και εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε:

«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδερφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις