Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αιματοχυσία δίχως τέλος – Δολοφόνησαν έξι ανθρώπους σε κηδεία
ΚΟΣΜΟΣ

Αιματοχυσία δίχως τέλος – Δολοφόνησαν έξι ανθρώπους σε κηδεία

Έξι άνθρωποι που παρευρίσκονταν σε κηδεία στο δυτικό Μεξικό δολοφονήθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες οπλοφόρων που διέκοψαν την τελετή, ανακοίνωσαν οι αρχές. Οι έξι αυτοί νεκροί ήρθαν να προστεθούν στην μακρά λίστα των 200.000 θυμάτων βίας στην χώρα από το 2006, από όταν κλήθηκε ο στρατός να αναπτυχθεί εντός της χώρας για […]

Έξι άνθρωποι που παρευρίσκονταν σε κηδεία στο δυτικό Μεξικό δολοφονήθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες οπλοφόρων που διέκοψαν την τελετή, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι έξι αυτοί νεκροί ήρθαν να προστεθούν στην μακρά λίστα των 200.000 θυμάτων βίας στην χώρα από το 2006, από όταν κλήθηκε ο στρατός να αναπτυχθεί εντός της χώρας για να αντιμετωπίσει τα καρτέλ των ναρκωτικών.

Πέντε νεκροί σε ανταλλαγή πυρών σε τουριστικό θέρετρο

Δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη μετά την επίθεση αυτή, η οποία διαπράχθηκε την Τετάρτη στην Ουρουαπάν, στην Πολιτεία Μιτσοακάν, πάνω σε έναν δρόμο κατά μήκος των μεξικανικών ακτών στον Ειρηνικό που χρησιμοποιούν οι διακινητές ναρκωτικών.

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι που δολοφονήθηκαν θρηνούσαν έναν νεαρό το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε πάρκο.

«Είδα την αποκάλυψη»: Μόλις 3 λήψεις «έσπασαν» το διαδίκτυο

Η Μιτσοακάν, ως πρότινος οχυρό του ισχυρού καρτέλ των Ναϊτών Ιπποτών, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε θέατρο συγκρούσεων μεταξύ μικρότερων συμμοριών.

Η εμπορία των ναρκωτικών, οι συγκρούσεις ανάμεσα στα καρτέλ και οι επιχειρήσεις των αρχών στο πλαίσιο των κυβερνητικών προσπαθειών να παταχθεί η διακίνηση έχουν προκαλέσει έναν τρομακτικό απολογισμό θυμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις