Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπήκε στο κατάστημα και παρενόχλησε ανήλικο κορίτσι
ΕΛΛΑΔΑ

Μπήκε στο κατάστημα και παρενόχλησε ανήλικο κορίτσι

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ένα ανήλικο κορίτσι μέσα στο κατάστημα της μητέρας της, όταν ένας πελάτης μπήκε και αντί να ψωνίσει την θώπευσε σε ευαίσθητα σημεία. Στη σύλληψη ενός 23χρονου Πακιστανού προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα σε ανήλικη. Σύμφωνα με την […]

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ένα ανήλικο κορίτσι μέσα στο κατάστημα της μητέρας της, όταν ένας πελάτης μπήκε και αντί να ψωνίσει την θώπευσε σε ευαίσθητα σημεία.

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Πακιστανού προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα σε ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αλλοδαπός μπήκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε κατάστημα με κινέζικα προϊόντα στη Θήβα και θώπευσε τη 13χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας, που είναι από την Κίνα.

Οικογενειακό δράμα – Σκότωσε καταλάθος τη γυναίκα του

Από την αντίδραση της μικρής η μητέρα κατάλαβε τις προθέσεις του «πελάτη» και τον πήρε στο κυνήγι, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και την περιγραφή.

Ακολούθησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενους ως δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Τραγωδία: Κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις