Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ευκαιρίες» πάνω στα καμένα – Επιτήδειοι έβαλαν αγγελία (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

«Ευκαιρίες» πάνω στα καμένα – Επιτήδειοι έβαλαν αγγελία (pic)

Την ώρα που η Ελλάδα μετρά ακόμα τις πληγές της και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τους αγνοούμενους της φονικής πυρκαγιάς, επιτήδειοι αγοραστές ψάχνουν σπίτια σε τιμή ευκαιρίας στα καμένα. Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα βγήκε μια φωτογραφία από ζήτηση αγοραστή σε μεσιτική πλατφόρμα, στην οποία φαίνεται δεν έχασε χρόνο και βγήκε στην αναζήτηση αγοράς ακινήτου στην καμένη […]

Την ώρα που η Ελλάδα μετρά ακόμα τις πληγές της και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τους αγνοούμενους της φονικής πυρκαγιάς, επιτήδειοι αγοραστές ψάχνουν σπίτια σε τιμή ευκαιρίας στα καμένα.

Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα βγήκε μια φωτογραφία από ζήτηση αγοραστή σε μεσιτική πλατφόρμα, στην οποία φαίνεται δεν έχασε χρόνο και βγήκε στην αναζήτηση αγοράς ακινήτου στην καμένη περιοχή, και όπως φαίνεται στην αγγελία ζήτησης, ακόμα και καμένο σπίτι.

Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκαν 11 εμπρηστικοί μηχανισμοί

Tη φωτογραφία αυτή δημοσιοποίησε μεσίτρια σχολιάζοντας φυσικά, αρνητικά το γεγονός.

Συναδέλφος της μάλιστα, κάτω από τη δημοσιοποίηση, σχολιάζει και ο ίδιος σε επικριτικό υφος ότι ο συγκεκριμένος ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει απευθυνθεί και σε άλλους μεσίτες.

Νέα προειδοποίηση – Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς – Δείτε ποιες περιοχές κινδυνεύουν (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις