Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το ΦΕΚ «ντοκουμέντο» για το Κόκκινο Λιμανάκι (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΦΕΚ «ντοκουμέντο» για το Κόκκινο Λιμανάκι (pics)

Την υπογραφή του Γιώργου Σταθάκη φέρει το ΦΕΚ με το οποίο «νομιμοποιείται» το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής που ήταν γεμάτη παραβάσεις. Την ώρα λοιπόν που Καμμένος και Σπίρτζης ωρύονται για τις πολεοδομικές παραβάσεις που ήταν υπαίτιες για την τραγωδία στο Μάτι, οι φωτογραφίες του ΦΕΚ από τις 24 Μαρτίου 2017 με τίτλο «Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων […]

Την υπογραφή του Γιώργου Σταθάκη φέρει το ΦΕΚ με το οποίο «νομιμοποιείται» το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής που ήταν γεμάτη παραβάσεις.

Την ώρα λοιπόν που Καμμένος και Σπίρτζης ωρύονται για τις πολεοδομικές παραβάσεις που ήταν υπαίτιες για την τραγωδία στο Μάτι, οι φωτογραφίες του ΦΕΚ από τις 24 Μαρτίου 2017 με τίτλο «Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων», που δημοσιεύει ο Ελέυθερος Τύπος, αποκαλύπτει ξεκάθαρα πως η περιοχή είχε πολεοδομικό σχέδιο με την υπογραφή της ίδιας της κυβέρνησης.

Συνέντευξη ντροπής για τις φωτιές: Φταίει ο αέρας, οι κάτοικοι, ο… ΣΚΑΪ – «Θα κάναμε τα ίδια» (vid)

Οι υπουργοί της κυβέρνησης τα έβαζαν με τους πολίτες και τις ευθύνες τους για τα αυθαίρετα που έχουν χτίσει στο Μάτι και την Ραφήνα, κλείνοντας την πρόσβαση στην θάλασσα, φαίνεται όμως πως δεν γνώριζαν οτι με απόφαση της ίδιας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Νέα Δημοκρατία: Θλιβερή παράσταση της κυβέρνησης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις