Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Oι Εισαγγελείς πήραν θέση – Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες
ΕΛΛΑΔΑ

Oι Εισαγγελείς πήραν θέση – Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες

Στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής θα προσπαθήσουν να συμβάλουν οι Έλληνες Εισαγγελείς. Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εξεδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και «διαβεβαιώνει το αυτονόητο», […]

Στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής θα προσπαθήσουν να συμβάλουν οι Έλληνες Εισαγγελείς.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εξεδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και «διαβεβαιώνει το αυτονόητο», όπως αναφέρει, ότι δηλαδή οι Έλληνες Εισαγγελείς θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου.

ΠΟΕΔΗΝ: «Έγιναν σοβαρά λάθη από την πολιτική ηγεσία»

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.

Ενώ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η ΤΕΕ αποκαλύπτει πόσα αυθαίρετα υπάρχουν στο Μάτι (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις