Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι πρώτοι μάρτυρες για τις φονικές πυρκαγιές
ΕΛΛΑΔΑ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι πρώτοι μάρτυρες για τις φονικές πυρκαγιές

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κλήθηκαν να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες της έρευνας για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ήδη καλέσει σε κατάθεση τους πρώτους μάρτυρες της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων είναι και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος. Oι Εισαγγελείς πήραν θέση – Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες Παράλληλα, […]

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κλήθηκαν να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες της έρευνας για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ήδη καλέσει σε κατάθεση τους πρώτους μάρτυρες της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων είναι και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Oι Εισαγγελείς πήραν θέση – Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες

Παράλληλα, έχει ορίσει πυραγό ως ανεξάρτητο πραγματογνώμονα, ώστε να της παραδώσει πόρισμα με πλήρη καταγραφή και αξιολόγηση όλων των παραγόντων και των ενεργειών που έλαβαν χώρα από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς.

Η εισαγγελέας έχει ζητήσει από την Πυροσβεστική την όσο πιο άμεση περαίωση της αυτοψίας. Όλες οι ενέργειες γίνονται με στόχο την κατά το ταχύτερο δυνατό ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

ΠΟΕΔΗΝ: «Έγιναν σοβαρά λάθη από την πολιτική ηγεσία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις