Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Η ΕΜΥ προχώρησε σε νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που βρίσκεται σε ισχύ. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν τις επόμενες ήμερες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς άνεμους. Καιρός: Δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται νέες καταιγίδες Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν: Το Σάββατο (28-07-18) πιθανόν κυρίως […]

Η ΕΜΥ προχώρησε σε νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που βρίσκεται σε ισχύ.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν τις επόμενες ήμερες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς άνεμους.

Καιρός: Δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται νέες καταιγίδες

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο (28-07-18) πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βόρειο Aιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.

Την Κυριακή (29-07-18) κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Aιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος

Καιρός: Κι όμως! Πού βρέχει καταρρακτωδώς

Τη Δευτέρα (30-07-18) και την Τρίτη (31-07-18) τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις