Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπέκυψε κι άλλος τραυματίας – Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός
ΕΛΛΑΔΑ

Υπέκυψε κι άλλος τραυματίας – Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός

Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε πριν από λίγο στην μακρά λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι. Πρόκειται για έναν 62χρονο που νοσηλευόταν στην Νομάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ στα νοσοκομεία παραμένουν 48 άτομα εκ των οποίων 10 είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες εντακτικής θεραπείας. Νωρίτερα, την ολοκλήρωση των νεκροτομών στις 86 σορούς που μεταφέρθηκαν […]

Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε πριν από λίγο στην μακρά λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι.

Πρόκειται για έναν 62χρονο που νοσηλευόταν στην Νομάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ στα νοσοκομεία παραμένουν 48 άτομα εκ των οποίων 10 είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες εντακτικής θεραπείας.

Νωρίτερα, την ολοκλήρωση των νεκροτομών στις 86 σορούς που μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας είχε ανακοινώσει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης.

Συγκλονισμένοι οι ιατροδικαστές – Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (vid)

Όπως είπε ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έρευνα επί των 86 νεκρών που είχαν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

Ολοκληρώνονται οι νεκροτομές – Δεν αντέχουν στο θέαμα των παιδιών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις