Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια ακόμα ελπίδα! Γραμμή βοήθειας για τους αγνοούμενους
ΕΛΛΑΔΑ

Μια ακόμα ελπίδα! Γραμμή βοήθειας για τους αγνοούμενους

Από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο οι συγγενείς μπορούν να απευθύνονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, στο Κτίριο 16, Δικαστήρια πρώην σχολής Ευελπίδων. Εκεί μπορούν να ενημερωθούν για τον εντοπισμό του τελευταίου στίγματος των κινητών τηλεφώνων των αγνοουμένων αγαπημένων τους προσώπων που έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τις ώρες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική. […]

Από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο οι συγγενείς μπορούν να απευθύνονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, στο Κτίριο 16, Δικαστήρια πρώην σχολής Ευελπίδων.

Εκεί μπορούν να ενημερωθούν για τον εντοπισμό του τελευταίου στίγματος των κινητών τηλεφώνων των αγνοουμένων αγαπημένων τους προσώπων που έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τις ώρες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια (pic)

Ειδικότερα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οργανώθηκε ειδικό τμήμα προκειμένου οι εισαγγελικές αρχές να παρέχουν τις απαραίτητες, βάσει νόμου, παραγγελίες προς τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό του στίγματος του τηλεφώνου των αγνοουμένων εφόσον οι συγγενείς τους υποβάλουν σχετικό αίτημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις