Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Σκούρα» τα πράγματα για τον Ρονάλντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σκούρα» τα πράγματα για τον Ρονάλντο

Σε οριστικό διακανονισμό με τις ισπανικές Αρχές για την υπόθεση φοροδιαφυγής που είχαν ανοίξει σε βάρος του κατέληξε ο αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο θα καταβάλει φόρους και πρόστιμα που αθροιστικά αγγίζουν τα 19 εκατομμύρια ευρώ! Ο άσος ποδοφαιριστής αποδέχτηκε επίσης διετή φυλάκιση, την οποία δεν αναμένεται να υπηρετήσει καθότι η ισπανική νομοθεσία […]

Σε οριστικό διακανονισμό με τις ισπανικές Αρχές για την υπόθεση φοροδιαφυγής που είχαν ανοίξει σε βάρος του κατέληξε ο αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο θα καταβάλει φόρους και πρόστιμα που αθροιστικά αγγίζουν τα 19 εκατομμύρια ευρώ!

Ο άσος ποδοφαιριστής αποδέχτηκε επίσης διετή φυλάκιση, την οποία δεν αναμένεται να υπηρετήσει καθότι η ισπανική νομοθεσία δεν προβλέπει κράτηση για το πρώτο φορολογικό αδίκημα εάν η ποινή δεν υπερβαίνει τους 24 μήνες.

Ο Καντέρ μαζεύει χρήματα: Παρόλο που είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονες

Πέρυσι οι ισπανικοί εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Πορτογάλο πως δεν πλήρωσε 14,8 εκατομμύρια σε φόρους που όφειλε για την εμπορική αξιοποίηση της εικόνας του. Η φερόμενη φοροδιαφυγή έγινε μέσω της διοχέτευσης των εσόδων του Ρονάλντο σε εταιρείες που εδρεύουν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο Ρονάλντο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες όταν εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή τον περσινό Ιούλιο.

Γεωργάτος: «Σας σιχάθηκα, βάλτε τα εκεί που ξέρετε»

Πριν λίγες εβδομάδες ο διάσημος αθλητής συμφώνησε σε μετεγγραφή στην ιταλική Γιουβέντους, εγκαταλείποντας την Ρεάλ Μαδρίτης. Πλειάδα δημοσιευμάτων στον ισπανικό Τύπο θέλει τον Ρονάλντο να αποφασίζει να μετακομίσει στην Ιταλία λόγω της έρευνας σε βάρος του.

Ο Ρονάλντο δεν είναι ο πρώτος κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πριμέρα Ντιβιζιόν που τιμωρείται για φορολογικές ατασθαλίες.

Το 2016 ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα έλαβε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή για μην καταβολή φόρων ύψους 4,1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις