Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα κόντρα Καραμέρου – Πατούλη για το «πάρκινγκ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Καραμέρου – Πατούλη για το «πάρκινγκ»

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Πατούλη κάνει ο Γιώργος Καραμέρος μιλώντας για τις καταστροφές που προκλήθηκαν μετά την καταιγίδα που έπληξε τα βόρεια προάστια. «Αντιδράσαμε άμεσα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα εξαιτίας των αιφνίδιων πλημμυρικών φαινόμενων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή της βόρειας Αθήνας και κυρίως στο Μαρούσι» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος […]

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Πατούλη κάνει ο Γιώργος Καραμέρος μιλώντας για τις καταστροφές που προκλήθηκαν μετά την καταιγίδα που έπληξε τα βόρεια προάστια.

«Αντιδράσαμε άμεσα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα εξαιτίας των αιφνίδιων πλημμυρικών φαινόμενων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή της βόρειας Αθήνας και κυρίως στο Μαρούσι» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.

Απίστευτες εικόνες στην Κηφισιά μετά την βροχή (vid)

Μιλώντας από το σημείο, στο οποίο διεξήχθη επιχείρηση για την εκτροπή του ρέματος από τους χώρους στάθμευσης, όπου βυθίστηκαν τα παρκαρισμένα οχήματα, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε:

«Το ρέμα της Σαπφούς κατέβασε υπερβολική ποσότητα νερού και δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα εάν δεν έπεφτε επάνω στο παράνομο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου, όπως και στο πάρκινγκ που έχει διαμορφώσει στον χώρο των παλαιών αποθηκών της εταιρίας ΗΒΗ».

Κυκλοφοριακό χάος – Προβλήματα λόγω καταιγίδας

«Χώροι για τους οποίους επανειλημμένα η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα έχει αποστείλει έγγραφα με την εντολή να κλείσει το αμαξοστάσιο και να αποξηλωθούν οι αυθαίρετες κατασκευές από τον χώρο των αποθηκών, λόγω κινδύνων που εγκυμονούν σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων» επισημαίνει ο κ. Καραμέρος.

«Βεβαίως δεν εισακουστήκαμε» παρατηρεί και «τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα» που προκάλεσε η ξαφνική καταιγίδα στην απορροή του ρέματος, η όποια παρεμποδίζεται. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν βυθιστεί στο νερό με συνέπεια τουλάχιστον την οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτήτων τους. Το ευτύχημα είναι ότι δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες» τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα, με αφορμή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε άλλο παράνομο πάρκινγκ-χωματερή που διατηρεί ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως σημειώνει ο ίδιος είχε κάνει λόγο για την αναγκαιότητα διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις