Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα 2 λάθη που κάνεις, όταν κρεμάς τον πίνακα στον τοίχο
PLUS

Τα 2 λάθη που κάνεις, όταν κρεμάς τον πίνακα στον τοίχο

Τα καρδράκια και οι κορνίζες στολίζουν τα περισσότερα σαλόνια. Ωστόσο, οι περισσότεροι κάνουμε δύο λάθη με τα έργα που κρεμάμε στον τοίχο μας. Τα κρεμάμε πολύ ψηλά Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και έχει άλλο ύψος. Δεν υπάρχει, με λίγα λόγια, κάποιο ειδικό ύψος που πρέπει να τα κρεμάς. 1.44 cm στο κέντρο Τοποθέτησε το κέντρο του πίνακα […]

Τα καρδράκια και οι κορνίζες στολίζουν τα περισσότερα σαλόνια.

Ωστόσο, οι περισσότεροι κάνουμε δύο λάθη με τα έργα που κρεμάμε στον τοίχο μας.

Τα κρεμάμε πολύ ψηλά

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και έχει άλλο ύψος. Δεν υπάρχει, με λίγα λόγια, κάποιο ειδικό ύψος που πρέπει να τα κρεμάς.

1.44 cm στο κέντρο

Τοποθέτησε το κέντρο του πίνακα 1.44 cm πιο ψηλά από το πάτωμα. Πήγαινε πίσω και δες πώς σου φαίνεται. Αν κοιτάς ψηλά για να το δεις, τότε μάλλον είναι πολύ ψηλά τοποθετημένο.

Ακόμη, δες το έπιπλο που έχεις από κάτω και ξεκίνα με 12 – 20 cm ανάμεσα στο πάνω μέρος του και στο κάτω μέρος του πίνακα.

Επίσης, μπορείς να βάλεις κάποιον να μετακινεί το έργο πάνω-κάτω και εσύ να το παρατηρείς από μακριά μέχρι να βρεις το σωστό σημείο.

Πολύ μικρά για τον χώρο

Το να διαλέγεις πολύ μικρούς πίνακες για να κρεμάσεις στον χώρο σου είναι μεγάλο λάθος. Θα κάνει το σαλόνι και τα έπιπλα να μοιάζουν σαν να μην ταιριάζουν μεταξύ τους καθώς δεν θα υπάρχει ισορροπία.

Ανάλογα με το μέγεθος και το ύψους του χώρου που θες να διακοσμήσεις με έργα τέχνης, θα δεις ποιο μέγεθος ταιριάζει.

Το κόλπο των 10″ για να είναι η οδοντόβουρτσά σου «κυρία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις