Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Είμαστε η χώρα που είναι εύκολο να καείς ζωντανός αλλά απαγορεύεται να καείς νεκρός»
LIFESTYLE

«Είμαστε η χώρα που είναι εύκολο να καείς ζωντανός αλλά απαγορεύεται να καείς νεκρός»

Με ένα σχόλιό της, με το οποίο τάσσεται υπέρ της αποτέφρωσης νεκρών, αναφέρθηκε στην  τραγωδία που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα, με τους δεκάδες νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, αλλά και στον θάνατο του σπουδαίου Μάνου Ελευθερίου. Αννίτα Ναθαναήλ: Χάθηκαν τόσοι κι εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα Ο σπουδαίος δημιουργός άφησε την τελευταία […]

Με ένα σχόλιό της, με το οποίο τάσσεται υπέρ της αποτέφρωσης νεκρών, αναφέρθηκε στην  τραγωδία που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα, με τους δεκάδες νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, αλλά και στον θάνατο του σπουδαίου Μάνου Ελευθερίου.

Αννίτα Ναθαναήλ: Χάθηκαν τόσοι κι εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα

Ο σπουδαίος δημιουργός άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής και η σορός του μεταφέρθηκε στη Βουλγαρία για αποτέφρωση. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Ζέτα Δούκα να σχολιάσει στο Instagram: «Είμαστε η χώρα που είναι εύκολο να καείς ζωντανός αλλά απαγορεύεται να καείς νεκρός».

Βέβαια, πολλοί ακόλουθοι της στο Instagram δεν συμμερίστηκαν την άποψή της τη δεδομένη στιγμή και ενώ ανασύρονται συνεχώς νεκροί από τα αποκαΐδια στο Μάτι.

Η σορός του Μάνου Ελευθερίου μεταφέρθηκε στη Βουλγαρία για αποτέφρωση μιας και στην Ελλάδα, δεν επιτρέπονται οι αποτεφρώσεις.

Σε μια χώρα που εν ριπή οφθαλμού μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός, γράφει σε ανάρτησή της η οικογένεια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις