Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτοκτόνησε η Lucy Birley, “μούσα” του Bryan Ferry
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε η Lucy Birley, “μούσα” του Bryan Ferry

Το πρώην  μοντέλο και επίσης πρώην σύζυγος του Bryan Ferry, Lucy Birley, αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα στην Ιρλανδία, όπου έκανε διακοπές. Η εμβληματική μορφή του Λονδίνου απέκτησε με τον τραγουδιστή τέσσερις γιους. Το μοντέλο που κατέκτησε τον χώρο της μόδας, έπασχε από κατάθλιψη, ενώ ήταν βαθιά εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις […]

Το πρώην  μοντέλο και επίσης πρώην σύζυγος του Bryan Ferry, Lucy Birley, αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα στην Ιρλανδία, όπου έκανε διακοπές.

Η εμβληματική μορφή του Λονδίνου απέκτησε με τον τραγουδιστή τέσσερις γιους. Το μοντέλο που κατέκτησε τον χώρο της μόδας, έπασχε από κατάθλιψη, ενώ ήταν βαθιά εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αδελφού της, η 58χρονη αυτοκτόνησε στην Ιρλανδία, τριγυρισμένη από «τα πολυαγαπημένα της σκυλιά».

Ο αδελφός της Ed Helmore, δημοσιογράφος που διαμένει στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στην Daily Mail : «Η Λούση έδινε μάχη εναντίον χρόνιας κατάθλιψης, μια μάχη που την έχασε την Δευτέρα».

Η Lucy έγινε διάσημη όταν παντρεύτηκε τον Bryan Ferry. Ο γάμος έγινε το 1982 και τα δύο από τα παιδιά τους είναι μοντέλα και ποζάρουν για την Burberry.

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2003, η Lucy κέρδισε ένα τεράστιο ποσό ως διατροφή, αφού ο Ferry είναι από τους πλουσιότερους μουσικούς της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2006 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Robin Birley, γιο της Λαίδης Annabel Goldsmith.

Τα δύο παιδιά τους

Τα δύο παιδιά τους

Σύμφωνα με το BBC «είχε σημαδέψει τον κόσμο της μόδας, πέρα από τη δουλειά της ως μοντέλο. Σχεδιαστές όπως οι Christian Lacroix, Manolo Blahnik και Philip Treacy την ανέφεραν ως επιρροή στη δουλειά τους».

Το γεγονός του φθινοπώρου: Ο Bryan Ferry, έρχεται στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις