Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία (vid)

Ένας νεαρός άνδρας προκάλεσε έκρηξη σήμερα μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μόνο ο ίδιος, ανακοίνωσε η αστυνομία και επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Περίπου στις 13:00 (08:00 ώρα Ελλάδας) ένας άνδρας πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό «που έμοιαζε με πυροτέχνημα», επεσήμανε το γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της πρωτεύουσας της Κίνας. Ο άνδρας τραυματίστηκε […]

Ένας νεαρός άνδρας προκάλεσε έκρηξη σήμερα μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μόνο ο ίδιος, ανακοίνωσε η αστυνομία και επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Περίπου στις 13:00 (08:00 ώρα Ελλάδας) ένας άνδρας πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό «που έμοιαζε με πυροτέχνημα», επεσήμανε το γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της πρωτεύουσας της Κίνας.

Ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, πρόσθεσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Viral: Φρουρός της βασίλισσας σπρώχνει τουρίστρια με δύναμη (vid)

«Ακούσαμε μια αρκετά δυνατή έκρηξη περίπου στις 13:00. Βγήκαμε στον δρόμο, όμως η αστυνομία γρήγορα απέκλεισε την περιοχή», δήλωσε ένας εργαζόμενος στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

«Μπορούσαμε να δούμε ένα αντικείμενο καλυμμένο με μια κουβέρτα», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι επρόκειτο σίγουρα για αντικείμενο και όχι άνθρωπο.

#GeçmişOlsunKomşu -Το τουρκικό Twitter θρηνεί για την Ελλάδα

Η πρεσβεία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι έξω από το κτίριο σημειώθηκε «έκρηξη». «Ένα άτομο πυροδότησε βόμβα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, επικαλούμενος τον αξιωματούχο ασφαλείας της διπλωματικής αποστολής.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Πεκίνου ο άνδρας που πυροδότησε τον μηχανισμό είναι ένας 26χρονος από την Εσωτερική Μογγολία, ενώ δεν είναι γνωστά ακόμη τα κίνητρά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις