Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στεργίου: Πώς ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά
ΕΛΛΑΔΑ

Στεργίου: Πώς ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά

Από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ υποστηρίζει ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου για τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική. «Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα» εκτίμησε ο Δημήτρης Στεργίου. Σπαρακτικά πλάνα: Το Μάτι, δεν υπάρχει στον χάρτη πια (pics-vid) […]

Από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ υποστηρίζει ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου για τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική.

«Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα» εκτίμησε ο Δημήτρης Στεργίου.

Σπαρακτικά πλάνα: Το Μάτι, δεν υπάρχει στον χάρτη πια (pics-vid)

«Στην Αττική όπου τα δάση είναι σε οικιστικές περιοχές, πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις περιουσίες και μετά στο δάσος», συνέχισε.

«Άστο να κάψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην πεθάνει άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. «Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα» είπε.

Μίλησε για άριστη συνεργασία και άμεση επέμβαση από τον Τόσκα, σημείωσε ωστόσο ότι «διαχρονικά ως κράτος πάσχουμε από έλλειψη συντονισμού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις