Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρώτα γλίτωσε από τη φωτιά και μετά από την πλημμύρα! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτα γλίτωσε από τη φωτιά και μετά από την πλημμύρα! (pics)

Ο πιο τυχερός άνθρωπος στην Ελλάδα πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου της φωτογραφίας, αφού πριν μερικά 24ωρα γλίτωσε από την καταστροφική φωτιά και σήμερα από τις πλημμύρες! Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο Μάτι Αττικής, όπου έχει εξοχικό. Όταν αποφάσισε να φύγει από την περιοχή για να γλιτώσει, εγκλωβίστηκε […]

Ο πιο τυχερός άνθρωπος στην Ελλάδα πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου της φωτογραφίας, αφού πριν μερικά 24ωρα γλίτωσε από την καταστροφική φωτιά και σήμερα από τις πλημμύρες!

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο Μάτι Αττικής, όπου έχει εξοχικό. Όταν αποφάσισε να φύγει από την περιοχή για να γλιτώσει, εγκλωβίστηκε στο δρόμο όμως δεν έκατσε να περιμένει.

Νέα κόντρα Καραμέρου – Πατούλη για το «πάρκινγκ»

Με μια αναστροφή για να ξεφύγει από το μποτιλιάρισμα, πάρκαρε το αυτοκίνητο κι έφυγε με τα πόδια. Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα της αλλά η καταστροφική της πορεία σταμάτησε λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητό του.

Σήμερα Πέμπτη όμως η τύχη τον ήθελε στο Μαρούσι την ώρα που μια καταρρακτώδης βροχή έπνιξε την περιοχή με αποτέλεσμα το υπαίθριο πάρκινγκ που είχε παρκάρει το ι.χ. του να πλημμυρίσει και να παρασύρει τα αυτοκίνητα.

Καιρός: Δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται νέες καταιγίδες

Στο πάρκινγκ αυτό υπάρχει το ίδιο μπλε αυτοκίνητο με εκείνο που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τη φωτιά στη Ραφήνα.

Και μπορεί το αυτοκίνητο του να παρασύρθηκε, ο οδηγός όμως είναι σώος και ασφαλής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις