Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο νεαρός ιερέας που είπε στον Αμβρόσιο να σκάσει και το tweet Παπαδημούλη
ΕΛΛΑΔΑ

Ο νεαρός ιερέας που είπε στον Αμβρόσιο να σκάσει και το tweet Παπαδημούλη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νεαρός ιερέας πατήρ Νεόφυτος άσκησε κριτική και διαχώρισε τη θέση του από την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, που προκάλεσε σάλο, ο οποίος υποστήριξε σε  κείμενό του πως «ο άθεος πρωθυπουργός ΑλέξιοςΤσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού». «Σεβόμαστε τους πάντες, ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε […]

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νεαρός ιερέας πατήρ Νεόφυτος άσκησε κριτική και διαχώρισε τη θέση του από την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, που προκάλεσε σάλο, ο οποίος υποστήριξε σε  κείμενό του πως «ο άθεος πρωθυπουργός ΑλέξιοςΤσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού».

«Σεβόμαστε τους πάντες, ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… “σκάσε επιτέλους”, σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο, δε σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε, σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου… Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι αμβροσία και νέκταρ στις ψυχές των ανθρώπων, όχι χολή και ξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατήρ Νεόφυτος.

Αμβρόσιος: «Υπεύθυνος για όλα ο άθεος πρωθυπουργός»

Με τη δήλωσή του, ο πατήρ Νεόφυτος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος ιερέας είναι δευτεροετής φοιτητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγχαρητήρια στον ιερέα Νεόφυτο έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης 

«Γεια στο στόμα σου πατέρα Νεόφυτε!» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το «σκάσε επιτέλους» που έγραψε σε post του ο ιερέας, εμφανώς αγανακτισμένος από τα επαίσχυντα που ξεστόμισε -έτι μία φορά- ο γνωστός για τα φιλοδημοκρατικά και φιλάνθρωπα αισθήματα Μητροπολίτης.

«Ενότητα και αλληλεγγύη χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την εθνική τραγωδία. Όχι μίσος, παραλογισμούς και χολή», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις