Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Και ο Ιρλανδός ανάμεσα στα θύματα – Είχε έρθει για μήνα του μέλιτος
ΕΛΛΑΔΑ

Και ο Ιρλανδός ανάμεσα στα θύματα – Είχε έρθει για μήνα του μέλιτος

Ένας Ιρλανδός που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για το μήνα του μέλιτος, είναι ανάμεσα στους νεκρούς. Ο νιόπαντρος Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές στο Μάτι. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί την περασμένη Πέμπτη προτού πετάξει για το μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα το Σάββατο. […]

Ένας Ιρλανδός που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για το μήνα του μέλιτος, είναι ανάμεσα στους νεκρούς.

Ο νιόπαντρος Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές στο Μάτι.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί την περασμένη Πέμπτη προτού πετάξει για το μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα το Σάββατο.

Η Χόλοχαν που εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία, βρίσκεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια της. Ο Ο’Κάλαχαν εργαζόταν στο οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας catering στο Δουβλίνο και ως εθελοντής στην Blood Bikes East που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς έκτακτης ανάγκης σε νοσοκομεία στο Δουβλίνο.

Σε δήλωσή της, η οικογένεια της Χόλοχαν και του Ο’Κάλαχαν-Γουέστροπ αναφέρει: «Με βαθιά μας λύπη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του μέλους της οικογένειάς μας, Μπράιαν Ο’Κάλαχαν Γουέστροπ.

Οι δύο οικογένειες θα εκτιμούσαν το σεβασμό στην ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε και η Ζόε αναρρώνει από τα τραύματά της. Οι λεπτομέρειες της κηδείας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

Η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κυρία Όρλα Ο’Χάνραχαν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ιρλανδού πολίτη.

«Με βαθιά μου λύπη επιβεβαιώνω το θάνατο ενός Ιρλανδού πολίτη στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια τρομερή τραγωδία, οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και τους φίλους που ζητούν ιδιωτικότητα. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας μας στην Αθήνα θα συνεχίσουν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια».

Αδιανόητη πρόταση Αγγελόπουλου: Να πάμε τους πυρόπληκτους στην Επίδαυρο, να δουν παράσταση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις