Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ με τα δίδυμα: Ο άντρας με το μούσι λέει πως είναι δικά του
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τα δίδυμα: Ο άντρας με το μούσι λέει πως είναι δικά του

Θρίλερ με τα εννιάχρονα δίδυμα που αγνοούνται Ο πατέρας των κοριτσιών αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα του Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι. Αγωνία για τις αδερφούλες – Τις είδαν στην τηλεόραση ζωντανές Δίπλα στα κοριτσάκια διακρίνεται ένας […]

Θρίλερ με τα εννιάχρονα δίδυμα που αγνοούνται

Ο πατέρας των κοριτσιών αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα του Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι.

Αγωνία για τις αδερφούλες – Τις είδαν στην τηλεόραση ζωντανές

Δίπλα στα κοριτσάκια διακρίνεται ένας άνδρας με μούσι και ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη αστυνομία.

Το Λιμενικό με τη σειρά του, υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Ο πατέρας, επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία και τον ενημέρωσαν πως έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που διακρίνεται στο βίντεο με τα παιδιά του και πως τον αναζητεί.

Χαμόγελο του Παιδιού: Υπάρχουν κάπου δύο κοριτσάκια και δεν βγαίνει κάποιος να πει κάτι;

Πριν από λίγη ώρα, όμως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας ο άντρας με το μούσι και φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του, προσθέτοντας πως ίσως μέσα στην αγωνία του να μπερδεύτηκε ο πατέρας των διδύμων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις