Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπεργκ: “Κάθε καλοκαίρι καίγεται η Ελλάδα, είναι άρρωστο”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπεργκ: “Κάθε καλοκαίρι καίγεται η Ελλάδα, είναι άρρωστο”

«Υπάρχουν πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι -Είναι άρρωστο» Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ μίλησαν στους συμπατριώτες τους για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. «Τη Δευτέρα ήμασταν στην παραλία, ξαφνικά ήρθε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού. Είχαμε ακούσει για πυρκαγιές, αλλά δεν είχαμε καταλάβει την έκτασή τους», ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ στην aftonbladet.se. Στη συνέχεια ο διεθνής […]

«Υπάρχουν πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι -Είναι άρρωστο»

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ μίλησαν στους συμπατριώτες τους για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

«Τη Δευτέρα ήμασταν στην παραλία, ξαφνικά ήρθε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού. Είχαμε ακούσει για πυρκαγιές, αλλά δεν είχαμε καταλάβει την έκτασή τους», ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ στην aftonbladet.se.

Στη συνέχεια ο διεθνής Σουηδός επιθετικός τόνισε: «Σήμερα το πρωί είδα στις ειδήσεις τι έγινε και κατάλαβα πόσο μεγάλη ήταν η καταστροφή. Με τόσους θανάτους και τραυματίες, ήρθε το σοκ. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα κατάλαβα ότι υπήρχαν δασικές πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι απολύτως άρρωστο».

Από την πλευρά του ο Νίκλας Χουλτ είπε μεταξύ άλλων: «Μόλις επιστρέψαμε από την προετοιμασία, πήγα για προπόνηση και ένιωσα τη μυρωδιά και μπορούσα να δω τη φωτιά. Είναι τραγικό με όλους αυτούς τους θανάτους».

Χυδαίο tweet από πρώην πρωθυπουργό για τις φωτιές (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις