Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή!

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και έκθεση ανακοίνωσε πως θα καταθέσει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλης, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές δηλώσεις ότι «δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, αυτή είναι ώρα πένθους», απαντάει, λέγοντας: ΝΔ: Καταλογισμός ευθυνών μετά το τριήμερο εθνικού πένθους «Και πότε είναι η ώρα […]

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και έκθεση ανακοίνωσε πως θα καταθέσει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλης, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές δηλώσεις ότι «δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, αυτή είναι ώρα πένθους», απαντάει, λέγοντας:

ΝΔ: Καταλογισμός ευθυνών μετά το τριήμερο εθνικού πένθους

«Και πότε είναι η ώρα της απόδοσης ευθύνης; Πότε τελειώνει το πένθος για να αναληφθεί η ευθύνη; Πότε έχει αναληφθεί η ευθύνη εκ των υστέρων στη χώρα μας; Θα αφήσουμε και αυτές τις ψυχές να ξεχαστούν, όπως κατάφεραν με τους νεκρούς της Μάνδρας λίγους μήνες πριν; Οι μπόρες δε μπορεί να βαφτίζονται άλλο “ακραία καιρικά φαινόμενα” για να δικαιολογήσουν τις ακραίες παραβάσεις και την ακραία αδιαφορία για όλους τους Έλληνες, για όλους εμάς. Που στοιχίζει τις ζωές μας».

Λέκκας: Έχουμε να κάνουμε με μία Μάνδρα – Περιπτώσεις αυθαιρεσίας

«Η πυρκαγιά σε Μάτι, Ραφήνα, Ν. Βουτζά σκότωσε 79 ανθρώπους και αγνοούνται δεκάδες. Ανάμεσά τους συγγενείς και φίλοι μας» τονίζει η κυρία Κωνσταντοπουλου και προσθετει «Ποιος έχει την ευθύνη;»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις