Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ιερώνυμος μετά τις φονικές πυρκαγιές. Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνομίλησε ο πρωθυπουργός, στον απόηχο της πυρκαγιάς στο Μάτι που προκάλεσε τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους και ανυπολόγιστες καταστροφές. Στις πυρόπληκτες περιοχές Ψινάκης, Τόσκας και Σπίρτζης (pics) Ο κος Τσίπρας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο […]

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ιερώνυμος μετά τις φονικές πυρκαγιές.

Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνομίλησε ο πρωθυπουργός, στον απόηχο της πυρκαγιάς στο Μάτι που προκάλεσε τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στις πυρόπληκτες περιοχές Ψινάκης, Τόσκας και Σπίρτζης (pics)

Ο κος Τσίπρας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία των επιχειρήσεων στα μέτωπα των πυρκαγιών, καθώς και για τα πρώτα μέτρα στήριξης των πληγέντων και αντιμετώπισης των συνεπειών στις πληγείσες περιοχές, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή των καταστροφών.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνδρομή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη στις πληγείσες περιοχές.

Τηλεγράφημα Πούτιν σε Παυλόπουλο – Τσίπρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις