Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Nomads: Νέο μέρος, νέος παρουσιαστής
LIFESTYLE

Nomads: Νέο μέρος, νέος παρουσιαστής

Αρχές Οκτωβρίου το Nomads στις οθόνες μας Η παραγωγή του δεν θα γίνει στις Φιλιππίνες αλλά στη Μαδαγασκάρη, αφού εκτός των άλλων λόγω της διαφοράς ώρας τους δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδεται live η αποχώρηση. Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι την παρουσίαση του καινούργιου κύκλου δεν θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον οποίο τα στελέχη του […]

Αρχές Οκτωβρίου το Nomads στις οθόνες μας

Η παραγωγή του δεν θα γίνει στις Φιλιππίνες αλλά στη Μαδαγασκάρη, αφού εκτός των άλλων λόγω της διαφοράς ώρας τους δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδεται live η αποχώρηση.

Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι την παρουσίαση του καινούργιου κύκλου δεν θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον οποίο τα στελέχη του σταθμού συζητούν για να παρουσιάσει κάποιο καινούργιο Project.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρης Μελάς Blog είναι οριστικό ότι την παρουσίαση του Nomads θα αναλάβει ο Σάββας Πούμπουρας!

Η συμφωνία κλείστηκε και σύντομα θα βρεθεί στη Μαδαγασκάρη ως παρουσιαστής του ριάλιτι περιπέτειας.

Ωστόσο δεν θα είναι μόνος του αλλά θα έχει και στενό συνεργάτη μπροστά από τις κάμερες.

Mαζί του για να σχολιάζουν παρέα θα είναι κι ο Γιώργος Λέντζας που ναι μεν έχει κλείσει με τον ΑΝΤ1 ώστε τον Φεβρουάριο του 2019 να βγει στον αέρα η καινούργια εκπομπή του με τίτλο «Football Stories» αλλά μέχρι τότε θα είναι μαζί με τον Πούμπουρα στη Μαδαγασκάρη.

Nomads 2: Τα πρόσωπα «έκπληξη» που πάνε Μαγαδασκάρη (vid)

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν τα δοκιμαστικά και διαπιστώθηκε ότι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας «δένουν» για να αναλάβουν την παρουσίαση ριάλιτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις