Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Αρχιεπισκοπή… αδειάζει τον Αμβρόσιο για τον «άθεο Τσίπρα»
ΕΛΛΑΔΑ

Η Αρχιεπισκοπή… αδειάζει τον Αμβρόσιο για τον «άθεο Τσίπρα»

Η Αρχιεπισκοπή «αδειάζει» τον Αμβρόσιο όσο αφορά στις δηλώσεις του για τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τις φωτιές. Σε δηλώσεις του εκπροσώπου της, κράτησε αποστάσεις από το παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου. Αμβρόσιος: «Υπεύθυνος για όλα ο άθεος πρωθυπουργός» «Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις», σχολίασε σήμερα […]

Η Αρχιεπισκοπή «αδειάζει» τον Αμβρόσιο όσο αφορά στις δηλώσεις του για τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τις φωτιές.

Σε δηλώσεις του εκπροσώπου της, κράτησε αποστάσεις από το παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου.

Αμβρόσιος: «Υπεύθυνος για όλα ο άθεος πρωθυπουργός»

«Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις», σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης,.

Η ανείπωτη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές ήταν η αφορμή για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προκειμένου να επιτεθεί στον πρωθυπουργό και να τον κατηγορήσει για τα δεινά της χώρας επειδή είναι «άθεος».

Δήμος Ραφήνας: Έκκληση για αίμα

Θυμίζουμε πως ο ιερέας κατηγόρησε την κυβέρνηση όχι για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά για την… αθεΐα του Έλληνα Πρωθυπουργού, η οποία -κατά τον ίδιο- ξεσήκωσε τις θείες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις