Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκτακτη οικονομική βοήθεια στους πυρόπληκτους
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη οικονομική βοήθεια στους πυρόπληκτους

Έκτακτη οικονομική βοήθεια αναμένεται να δοθεί στους πληγέντες. Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, μετά από αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών. Τραγικός απολογισμός: Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών Θα δοθεί από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση […]

Έκτακτη οικονομική βοήθεια αναμένεται να δοθεί στους πληγέντες.

Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, μετά από αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών.

Τραγικός απολογισμός: Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών

Θα δοθεί από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών. Αφορά στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στο νεκροτομείο Σχιστού οι συγγενείς των θυμάτων για την αναγνώριση

Επίσης ανακοινώθηκε παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, παράταση έξι μηνών στην καταβολή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών, ένα μέτρο που αφορά και τις ήδη υποβληθείσες δηλώσεις καθώς και απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2018 για τα ακίνητα που επλήγησαν, ένα μέτρο που δεν αποκλείεται να παραταθεί.

Ανεξέλεκτη πυρκαγιά και στην Κρήτη – Εκκενώνουν οικισμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις