Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παίζουν για τα θύματα της τραγωδίας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίζουν για τα θύματα της τραγωδίας

Για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών παίζουν η εθνική ανδρών και η εθνική γυναικών σήμερα (24/7) και αύριο (25/7). Όπως τόνισε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σύσσωμη η ελληνική αποστολή αγωνίζεται στη Βαρκελώνη για να τιμήσει την Ελλάδα και τα θύματα της τραγωδίας. Κίνηση γενναιοδωρίας από τον Ολυμπιακό Αυτό που θέλουν είναι να πάρουν τη νίκη και […]

Για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών παίζουν η εθνική ανδρών και η εθνική γυναικών σήμερα (24/7) και αύριο (25/7).

Όπως τόνισε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σύσσωμη η ελληνική αποστολή αγωνίζεται στη Βαρκελώνη για να τιμήσει την Ελλάδα και τα θύματα της τραγωδίας.

Κίνηση γενναιοδωρίας από τον Ολυμπιακό

Αυτό που θέλουν είναι να πάρουν τη νίκη και να την αφιερώσουν στη μνήμη τους.

Αναλυτικά, η συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Συγκλονισμένες από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις, από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι αποστολές των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Συγκλονίζει Έλληνας μπασκετμπολίστας – Ανοίγει το σπίτι του (pic)

Η ΚΟΕ, Διοίκηση, τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, ενώνει μαζί τους τη σκέψη, κλείνει το γόνυ στα θύματα της Βιβλικής καταστροφής και συλλυπείται βαθύτατα τις οικογένειές τους.

Οι Άνδρες, αντιμετωπίζουν απόψε την οικοδέσποινα Ισπανία (23.00), στον έναν από τους 4 προημιτελικούς, ενώ οι Γυναίκες μας αγωνίζονται αύριο (19.30) επίσης με την Ισπανία, με στόχο την πρόκριση τους στον Τελικό της διοργάνωσης.

Βοήθεια Σαββίδη στους πληγέντες

Μα πάνω, απ’ όλα, έχουν έναν λόγο παραπάνω, σήμερα κι αύριο, να αγωνιστούν για την Ελλάδα και τα θύματα της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που ζει η πατρίδα μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις