Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο στο Κιλκίς: Κατέληξε η 30χρονη μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στο Κιλκίς: Κατέληξε η 30χρονη μητέρα

Υπέκυψε στα τραύματά της η 30χρονη, η οποία νοσηλευόταν το προηγούμενο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη μαζί με την 9χρονη κόρη της. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 17 Ιουλίου, στην επαρχιακή οδό Άνω Ποταμιά, στο Κιλκίς, όταν το όχημα της νεαρής γυναίκας εξετράπη της πορείας […]

Υπέκυψε στα τραύματά της η 30χρονη, η οποία νοσηλευόταν το προηγούμενο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη μαζί με την 9χρονη κόρη της.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 17 Ιουλίου, στην επαρχιακή οδό Άνω Ποταμιά, στο Κιλκίς, όταν το όχημα της νεαρής γυναίκας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τροχαίο: Έβγαλαν το μωράκι οι γιατροί – Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, η γυναίκα απεβίωσε χθες το απόγευμα, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή.

Η 30χρονη, που ήταν έγκυος όταν συνέβη το τροχαίο, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και το κοριτσάκι που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Νεογνών του «Παπαγεωργίου».

Το μεγαλύτερο παιδί της 30χρονης, το 9χρονο κορίτσι, αρχικά νοσηλεύτηκε στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Παπαγεωργίου με ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις