Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ryanair: Αν συνεχίσετε, θα απολυθείτε
ΚΟΣΜΟΣ

Ryanair: Αν συνεχίσετε, θα απολυθείτε

Η Ryanair βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη εβδομάδα της σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις, με πάνω από 300 από τις 2.400 πτήσεις της ημερησίως να ακυρώνονται την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω των απεργιών του προσωπικού καμπίνας στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και το Βέλγιο. Σήμερα, η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους προειδοποίησε το προσωπικό […]

Η Ryanair βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη εβδομάδα της σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις, με πάνω από 300 από τις 2.400 πτήσεις της ημερησίως να ακυρώνονται την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω των απεργιών του προσωπικού καμπίνας στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και το Βέλγιο.

Σήμερα, η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους προειδοποίησε το προσωπικό καμπίνας και τους πιλότους ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να χάσουν τις δουλειές τους εάν συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Απόφαση… βόμβα της Ryanair: Ποιες πτήσεις «κόβει» και ποιες διατηρεί (pic)

Η εταιρεία ξεπέρασε τις προβλέψεις των αναλυτών ανακοινώνοντας κέρδη 319 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο έως τις 30 Ιουνίου. Ενώ τα κέρδη μειώθηκαν κατά 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ξεπέρασαν το μέσο όρο των προβλέψεων των αναλυτών για 305 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία επαναβεβαίωσε την πρόβλεψή της για ετήσια κέρδη 1,25-1,35 δισεκ. ευρώ, από το επίπεδο ρεκόρ του 1,45 δισεκ. ευρώ για το έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου.

Τέλος εποχής για τη Ryanair- Έβγαλαν σέλφι όλοι μαζί!

Η Ryanair, που πετά σε 37 χώρες και πέρυσι μετέφερε 130 εκατ. επιβάτες, απέφυγε τις γενικευμένες απεργίες πριν τα Χριστούγεννα καθώς αποφάσισε να αναγνωρίσει τα συνδικάτα των εργαζομένων της για πρώτη στα 32 χρόνια της ιστορίας της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις