Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγικό τέλος για δύο μαθητές – Δεν άντεξε τις τύψεις (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό τέλος για δύο μαθητές – Δεν άντεξε τις τύψεις (vid)

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο μαθητής που σκότωσε τον συμμαθητή του, όταν έμπλεξαν σε καβγά, μην αντέχοντας τις τύψεις για την πράξη του. Η σορός του βρέθηκε να επιπλέει σε ένα πηγάδι στην Ινδία λίγες μόνο ώρες αφότου έμαθε ότι ο συμμαθητής του που είχε χτυπήσει πέθανε. Ο καβγάς τους ξέσπασε μέσα στην αίθουσα […]

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο μαθητής που σκότωσε τον συμμαθητή του, όταν έμπλεξαν σε καβγά, μην αντέχοντας τις τύψεις για την πράξη του.

Η σορός του βρέθηκε να επιπλέει σε ένα πηγάδι στην Ινδία λίγες μόνο ώρες αφότου έμαθε ότι ο συμμαθητής του που είχε χτυπήσει πέθανε.

Ο καβγάς τους ξέσπασε μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Τορόντο, ανατριχιαστική περιγραφή – Προσπάθησε να σκοτώσει τους πάντες κι αυτοκτόνησε

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ψηλότερος μαθητής έβαλε τέλος στη ζωή του από τύψεις, όμως οι γονείς του πιστεύουν ότι μπορεί και να τον δολοφόνησαν.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή του καβγά που είχε τραγική κατάληξη μέσα στη σχολική αίθουσα.

Ενέδρα θανάτου σε οδηγούς ταξί – Έντεκα νεκροί

Οι συμμαθητές τους έτρεξαν κοντά στο τραυματισμένο αγόρι και το έβγαλαν από την τάξη, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Λίγο αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνιση του συμμαθητή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις