Νέοι μπελάδες για την βασιλική οικογένεια

ΚΟΣΜΟΣ

Νέοι μπελάδες για την βασιλική οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν τελειώνουν τα βάσανα για την βασιλική οικογένεια από την ώρα που «υποδέχτηκαν» στο παλάτι της Μέγκαν Μαρκλ. Μετά την προκλητική συνέντευξη του πατέρα της Μέγκαν, σειρά παίρνει η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα, η οποία άφησε να εννοηθεί πως ίσως συμμετάσχει στη βρετανική εκδοχή του Celebrity Big Brother. Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις (pics+vid) Όταν […]

23.07.2018 | 16:59

Δεν τελειώνουν τα βάσανα για την βασιλική οικογένεια από την ώρα που «υποδέχτηκαν» στο παλάτι της Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά την προκλητική συνέντευξη του πατέρα της Μέγκαν, σειρά παίρνει η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα, η οποία άφησε να εννοηθεί πως ίσως συμμετάσχει στη βρετανική εκδοχή του Celebrity Big Brother.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις (pics+vid)

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Good Morning Britain” του δικτύου ITV αν πράγματι θα πάει στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: “Εργάζομαι στα μέσα ενημέρωσης το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, γιατί να μην πάω; Γιατί θα πρέπει να σταματήσω να ζω επειδή ένα οικογενειακό μου θέμα συνεχίζει να υφίσταται;”.

Όταν ρωτήθηκε ξανά αν θα εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: “Λοιπόν, θα σας πω, αλλά μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω, συνεπώς δεν θέλω να βρεθώ σε δύσκολη θέση, πολύ ειλικρινά. Δεν θα ήταν πρέπον”.

Στην «αντεπίθεση» ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ!

Η Σαμάνθα Μαρκλ απηύθυνε επίσης δημόσια έκκληση στη Μέγκαν, η οποία μετά τον γάμο της τον Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι ανήκει στη βρετανική βασιλική οικογένεια, να επανενωθεί με τον πατέρα τους.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν παρέστη στον γάμο της 36χρονης κορης του ενώ προέβη σε μια σειρά από αντιφατικές δημόσιες δηλώσεις για το εάν θα πήγαινε στον γάμο ή όχι.

Exit mobile version