Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Σουφλί
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Σουφλί

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Σουφλί. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 18.00 το απόγευμα σε πευκοδάσος, βορειοανατολικά της Λευκίμης και βορειοδυτικά του Προβατώνα του δήμου Σουφλίου. Αγίοι Θεοδώροι: Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά (vid) Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό στη διάρκεια ξηρής καταιγίδας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, απ’ […]

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Σουφλί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 18.00 το απόγευμα σε πευκοδάσος, βορειοανατολικά της Λευκίμης και βορειοδυτικά του Προβατώνα του δήμου Σουφλίου.

Αγίοι Θεοδώροι: Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά (vid)

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό στη διάρκεια ξηρής καταιγίδας.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, απ’ όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίες κλιμακώνονται συνεχώς.

Συναγερμός: Φωτιά (και) στον Κάλαμο

Στο μεταξύ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της περιφερειακής ενότητας Έβρου, με μηχανήματα προωθητές γαιών και μπουλντόζες, ώστε να επιτευχθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, δεδομένου ότι η φωτιά μαίνεται σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο, από νωρίς το πρωί μετέβη στην Αττική για να συνδράμει στην κατάσβεση των εκεί εν εξελίξει πύρινων μετώπων.

Πύρινη κόλαση: Δίνουν μάχη με τις φλόγες – Κάηκαν σπίτια σε Πεντέλη και Κινέτα (pics+vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις