Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακόπηκε ξανά η δίκη του «Λίπους»
ΕΛΛΑΔΑ

Διακόπηκε ξανά η δίκη του «Λίπους»

Διακόπηκε για τρίτη φορά, σήμερα (23/7) η δίκη του αρχιμαφιόζου «Λίπος». O Άρειος Πάγος διέκοψε, για τρίτη κατά σειρά φορά, τη συζήτηση για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου. Πρόκειται για τον φερόμενο ως αρχηγό της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστό και με το ψευδώνυμο «το Λίπος». Εκδόθηκε ο αρχιμαφιόζος, το «Λίπος» Οι αρεοπαγίτες διέκοψαν […]

Διακόπηκε για τρίτη φορά, σήμερα (23/7) η δίκη του αρχιμαφιόζου «Λίπος».

O Άρειος Πάγος διέκοψε, για τρίτη κατά σειρά φορά, τη συζήτηση για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου. Πρόκειται για τον φερόμενο ως αρχηγό της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστό και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Εκδόθηκε ο αρχιμαφιόζος, το «Λίπος»

Οι αρεοπαγίτες διέκοψαν για αύριο το πρωί, λόγω συμπλήρωσης του ωραρίου.

Να σημειωθεί πως ο Άρειος Πάγος απέρριψε ακόμη ένα αίτημα αναβολής που υπέβαλλαν οι συνήγοροι του Γεωργιανού, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φιλίας και Μανώλης Παπαδάκης.

Οι δικηγόροι του επικαλέστηκαν ως λόγο αναβολής την εκκρεμοδικία στο Συμβούλιο Εφετών επί του αιτήματος που έχουν υποβάλλει για συμπλήρωση και διόρθωση των πρακτικών του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, το οποίο έκρινε υπέρ της έκδοσης του Σουσανασβίλι.

Στο δικαστήριο με αναπηρικό καροτσάκι «το Λίπος

Η κα Κωνσταντοπούλου, μάλιστα, έκανε λόγο για «πολιτική πίεση, προκειμένου η υπόθεση να διεκπεραιωθεί το συντομότερο δυνατόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις