Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του Μάνου Ελευθερίου
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του Μάνου Ελευθερίου

Πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 80 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου από ανακοπή καρδιάς. Η τραγική ειρωνεία της μοίρα  είναι πως ο Μάνος Ελευθερίου είχε γενέθλια στις 12 του Μάρτη, την ημερομηνία δηλαδή που πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Κουγιουμτζής και έφυγε στις 22 Ιουλίου, την ημερομηνία που […]

Πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 80 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου από ανακοπή καρδιάς.

Η τραγική ειρωνεία της μοίρα  είναι πως ο Μάνος Ελευθερίου είχε γενέθλια στις 12 του Μάρτη, την ημερομηνία δηλαδή που πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Κουγιουμτζής και έφυγε στις 22 Ιουλίου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Μάνος Ελευθερίου

Η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του:

Τον πολυαγαπημένο μας αδελφό και πολύτιμο φίλο Μάνο Ελευθερίου αποχαιρετούμε την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι στο Α’  Νεκροταφείο.
Τα αδέλφια του
Λιλή Ελευθερίου ​- ​Robert Piencikowski
Οι φίλοι του
Παρακαλούμε αντί στεφάνων να κατατεθεί δωρεά στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΙΒΑΝ GR 73 0110 4690 0000 4692 9641 473

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις