Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΥΠΕΞ για Ρουβίκωνα: Δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε πατριώτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ για Ρουβίκωνα: Δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε πατριώτες

Καταδικάζουν με κάθε τρόπο την επίθεση στο ΥΠΕΞ πηγές του υπουργείου Σύμφωνα με αυτές, «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων». Περίπου δέκα μέλη της συλλογικότητας, έκαναν […]

Καταδικάζουν με κάθε τρόπο την επίθεση στο ΥΠΕΞ πηγές του υπουργείου

Σύμφωνα με αυτές, «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων».

Περίπου δέκα μέλη της συλλογικότητας, έκαναν χθες το απόγευμα, στις 18:30, επίθεση με μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στο κέντρο της Αθήνας. Τα άτομα χωρίς διακριτικότητα και φορώντας κράνη, κινήθηκαν από την οδό Κανάρη κάθετα στην Ακαδημίας και βγήκαν μπροστά στο υπουργείο.

Ο Ρουβίκωνας μετά την επίθεση στο ΥΠΕΞ: «Θα επανέλθουμε»

Στην συνέχεια βανδάλισαν με μπογιές την πρόσοψη του κτιρίου, ενώ με ρίψεις αντικειμένων και βαριοπούλες έσπασαν γυάλινες προθήκες της εξωτερικής πρόσοψης.

Επίσης, τα μέλη πέταξαν μπογιές και έριξαν τρικάκια με μηνύματα υπέρ του λαού της Παλαιστίνης και κατά της σφαγής των αμάχων στη Συρία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις