Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φορολογικές δηλώσεις: Τεχνικά προβλήματα «μπλοκάρουν» την διαδικασία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Τεχνικά προβλήματα «μπλοκάρουν» την διαδικασία

Φορολογικές δηλώσεις: Λογστές και φοροτεχνικολι ζητούν παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση τωνφορολογικών δηλώσεων, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Το αίτημα έρχεται στη βάση διαμαρτυριών για τεχνικά προβλήματα και στο επιχείρημα ότι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν επαρκεί για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Φορολογικές δηλώσεις: Πέφτει η «αυλαία» – Όλα τα πρόστιμα Την ίδια ώρα, παράταση της […]

Φορολογικές δηλώσεις: Λογστές και φοροτεχνικολι ζητούν παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση τωνφορολογικών δηλώσεων, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το αίτημα έρχεται στη βάση διαμαρτυριών για τεχνικά προβλήματα και στο επιχείρημα ότι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν επαρκεί για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Φορολογικές δηλώσεις: Πέφτει η «αυλαία» – Όλα τα πρόστιμα

Την ίδια ώρα, παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων, έως τις 31 Ιουλίου για τα φυσικά πρόσωπα και έως τις 10 Αυγούστου για τα νομικά, ζητά με επιστολή του προς την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, και το Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Αδιανόητες μειώσεις στις συντάξεις, λόγω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς

«Με δεδομένο ότι ο μήνας Ιούλιος είναι ο πλέον δύσκολος μήνας του έτους για τα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία λόγω του μεγάλου όγκου εργασιών, λόγω του ότι και το έτος 2018 τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα για την έναρξη και λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας δεν τηρήθηκαν και τα προβλήματα του TAXIS δεν σταμάτησαν να υφίστανται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο», το Ο.Ε.Ε. ζητά την εξέταση του συγκεκριμένου αιτήματος παράτασης.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογο αίτημα έχει εκφράσει με αντίστοιχη επιστολή και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις