Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Viral: Το βίντεο της Νατάσας Εξηνταβελώνη παίζει παντού
LIFESTYLE

Viral: Το βίντεο της Νατάσας Εξηνταβελώνη παίζει παντού

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη δεν δουλεύει στην τηλεόραση αυτή την περίοδο και το έχει ρίξει στα social media. Την νεαρή ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ταμάμ και τώρα την απολαμβάνουμε μέσω των social media, όπου ποστάρει βιντεάκια! Το τελευταίο της χτύπημα έγινε με ένα βιντεάκι όπου παραδίδει μαθήματα γραμματικής και συντακτικού. Το βίντεο γίνεται […]

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη δεν δουλεύει στην τηλεόραση αυτή την περίοδο και το έχει ρίξει στα social media.

Την νεαρή ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ταμάμ και τώρα την απολαμβάνουμε μέσω των social media, όπου ποστάρει βιντεάκια!

Το τελευταίο της χτύπημα έγινε με ένα βιντεάκι όπου παραδίδει μαθήματα γραμματικής και συντακτικού.

Το βίντεο γίνεται viral, ενώ τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη κάνει το μάθημά της για την αύξηση, την προστακτική και τον αόριστο με αφορμή ένα διάλογο που άκουσε στο μετρό.

«Να σας ρωτήσω εσάς τους επιβάτες. Εσάς. Την αύξηση που χρησιμοποιείτε στην προστακτική τη χρησιμοποιείτε για να με εξαντλήσετε; Να πάρετε και την τελευταία ρανίδα υπομονής, από πάνω μου; Για να με ξεζουμίσετε; Να μην έχω τίποτα άλλο να δώσω; Λοιπόν να σοβαρευτούμε λίγο; Ακούω την άλλη να λέει ανέπνεε. Ανέπνεε βρε παιδί μου ανέπνεε.

Με κουράζεις πολύ να σου εξηγήσω το γιατί και το πώς. Την επόμενη φορά θα πεις ανάπνεε. Κάντο έτσι για χατίρι δικό μου. Προστατική ρε παιδί μου, δεν είναι αόριστος. Εντάξει την αύξηση  τη χρησιμοποιούμε με φειδώ. Δεν ξέρεις; Απόφυγέ την. Γιατί δεν είπα απέφυγέ την; Ε; είμαι πιο χαζή εγώ; Είμαι ποιο χαζή  που μιλάω πιο απλά;

Γιατί εκεί την πατάτε. Θέλετε να μάθετε να μιλάτε καλύτερα και μου βάζετε τη γενική όπου σταθείτε και βρεθείτε. Σαν να λέτε στη λαϊκή πέντε κιλά πατατών. Θα πέσει ντομάτα όχι πατάτα. Σοβαρευτείτε, πάρτε μια γραμματική δεν κάνει κακό και ξεκινήστε να μελετάτε. Την έχετε κάνει την ελληνική τη γλώσσα ρόιδο. Ρόιδο!»

Το άλλο, για τις δωρεάν παροχές σε ξενοδοχεία:

Παντρεύτηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας – Κουμπάροι το ζεύγος Καραμανλή (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις