Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας – Κουμπάροι το ζεύγος Καραμανλή (pics-vid)
LIFESTYLE

Παντρεύτηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας – Κουμπάροι το ζεύγος Καραμανλή (pics-vid)

Γαμπρός ντύθηκε χθες ο Γιώργος Παπανικολάου Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έυα Ντογιάκου και κουμπάρος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα. Ο γάμος έγινε στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Η νύφη, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος την συνόδευσε στην εκκλησία […]

Γαμπρός ντύθηκε χθες ο Γιώργος Παπανικολάου

Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έυα Ντογιάκου και κουμπάρος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα.

Ο γάμος έγινε στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η νύφη, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος την συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Η νύφη έλαμπε, υπέροχη ήταν όμως και η κουμπάρα Νατάσα Καραμανλή η οποία πάντρεψε το ζευγάρι φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα με ιδιαίτερο μπούστο.

Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες και έτσι τοποθετήθηκαν γιγαντοοθόνες στον περίβολο της εκκλησίας για να μπορέσουν να δουν όλοι όσοι πήγαν στην εκκλησία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πολλά στελέχη της ΝΔ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γιάννης Βρούτσης, η Άννα Καραμανλή, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Σοφία Βούλτεψη, η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της, η Νατάσα Ράγιου, η Ιωάννα Μάνδρου, ο Αλέξης Κούγιας και ο τραγουδιστής Πασχάλης.

Δείτε επίσης:

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στέλνει φιλιά, αλλά όλοι κοιτάμε αλλού (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις