Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Θες να ταξιδέψεις και δεν βρίσκεις παρέα; Αυτή η εφαρμογή, θα σου φέρει όποιον θες
PLUS

Θες να ταξιδέψεις και δεν βρίσκεις παρέα; Αυτή η εφαρμογή, θα σου φέρει όποιον θες

Πόσες φορές θέλεις να πας ένα ταξίδια αλλά όλοι οι φίλοι σου δουλεύουν; Από την άλλη, μπορεί η παρέα σου να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα να διαθέσουν για ένα ταξίδι. Δουλεύεις και οι φίλοι σου πάνε διακοπές; Το τέλειο app για να τους τη «σπάσεις» Το travelhut.gr, με σύνθημα τη φράση «βρείτε συνταξιδιώτη για […]

Πόσες φορές θέλεις να πας ένα ταξίδια αλλά όλοι οι φίλοι σου δουλεύουν;

Από την άλλη, μπορεί η παρέα σου να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα να διαθέσουν για ένα ταξίδι.

Δουλεύεις και οι φίλοι σου πάνε διακοπές; Το τέλειο app για να τους τη «σπάσεις»

Το travelhut.gr, με σύνθημα τη φράση «βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο σας ταξίδι τώρα», είναι μια ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η οποία δίνει την δυνατότητα  να βρουν συνταξιδιώτη, άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν παρέα.

Μέσω της πλατφόρμας, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με άλλους που σχεδιάζουν παρόμοιες εξορμήσεις, μέσω της πλατφόρμας του travelhut.gr.

Αρχικά το κάθε μέλος αξιολογείται και ταξινομείται βάσει των ταξιδιωτικών του προτιμήσεων και αυτόματα του προτείνονται συνταξιδιώτες με κοινές ταξιδιωτικές επιλογές για τους προορισμούς τους οποίους έχει δηλώσει πως επιθυμεί να ταξιδέψει.

Τα 4 καλύτερα apps για σένα που δεν αντέχεις χωρίς σεξ

Μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, να εγγραφεί και σε ελάχιστο χρόνο να επιλέξει τους κατάλληλους συνταξιδιώτες για το επόμενο ταξίδι του.

Συμπληρώνοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το travelhut.gr αποτελεί μια κοινότητα στην οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συναντήσει ταξιδιώτες κάθε ηλικίας, να διαβάσει τις ιστορίες από κάθε μέρος του πλανήτη και να πάρει ιδέες για τις επόμενες εξορμήσεις.

Η κορυφαία δεκάδα για το καλοκαίρι του 2018, στην Ελλάδα όπως την διαμόρφωσαν τα μέλη του travelhut.gr  με την ακόλουθη σειρά:

Ικαρία

Σαντορίνη

Αμοργός

Νάξος

Χανιά

Ναύπλιο

Φολέγανδρος

Ελαφόνησος

Μήλος

Ίος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις