Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Σφαγή” χωρίς έλεος μεταξύ 2 γυναικών, για ένα φόρεμα της Μενεγάκη
LIFESTYLE

“Σφαγή” χωρίς έλεος μεταξύ 2 γυναικών, για ένα φόρεμα της Μενεγάκη

  Αν αφήσεις τις γυναίκες να τσακωθούν, μπορεί να προκύψει είδηση. Ευτυχώς στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να γίνει ξεμάλλιασμα, ξεκατίνιασμα όμως ναι. Αυτή τη φορά, έγινε σφαγή, με αφορμή ένα φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και μια follower σχολίασε το φόρεμα, ζητώντας της να τής […]

 

Αν αφήσεις τις γυναίκες να τσακωθούν, μπορεί να προκύψει είδηση. Ευτυχώς στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να γίνει ξεμάλλιασμα, ξεκατίνιασμα όμως ναι.

Αυτή τη φορά, έγινε σφαγή, με αφορμή ένα φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και μια follower σχολίασε το φόρεμα, ζητώντας της να τής πει από που το είχε πάρει.

Τότε, μια άλλη follower της παρουσιάστριας εκνευρίστηκε τόσο που της απάντησε κάνοντας επίθεση.

«Πληρώναμε 5.000 ευρώ για ένα μαγιό της Μενεγάκη»

«Εσένα τα ρούχα που φοράει η Ελένη σε μάραναν! Λες κι άμα τα φορέσεις της έμοιασες! Ούτε στο πορτοφόλι θα της μοιάσεις ούτε στην εμφάνιση! Εκαστος είναι διαφορετικός! Τι τη μιμείσαι; Φόρεσε ό,τι σου ταιριάζει με δική σου επιλογή! Δηλαδή άμα δεν την έβλεπες θα ’σουν γδυτή;», της έγραψε.

Η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη

«Σου είπε κανείς ότι θέλω να της μοιάσω; Ξέρεις εσύ το δικό μου πορτοφόλι;» απάντησε η θιγμένη follower, η οποία συνέχισε: «Αν κλαίγεσαι για λεφτά στείλε μου στο ίνμποξ έναν λογαριασμό να σου στείλω χρήματα. Σταμάτα τη μίρλα και τη μιζέρια, όλα φτιάχνονται. Εγώ δεν έχω προβλήματα, το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι πού θα πάω για ψώνια. Και ευτυχώς για μένα που υπάρχει η Ελένη και με βοηθάει πού θα πάω κάθε μέρα για ψώνια. Τι κάνουμε κι εμείς οι πλούσιες… με αυτά τρωγόμαστε κάθε μέρα! Εσείς, οι καημένες φτωχές, μιζεριάζετε και κράζετε εμάς όλη μέρα. Γι’ αυτό σου λέω, στείλε μου λογαριασμό και θα πω στον πατέρα μου να σε φτιάξει κάπως και εσένα καημενούλα μου».

https://www.instagram.com/p/BlLC3dVBQvV/?utm_source=ig_embed

Και η follower ξανααπάντησε

«Καημενούλα εσύ είσαι που σε συντηρεί ο father!!!!!Δόξα τω Θεώ είμαι αυτοδημιούργητη και αυτόνομη γιατί η φύση με προίκισε εγκεφαλικά!!!!!Και έχω και μια εξαιρετική παιδεία με εξαιρετική μόρφωση!!!!Αυτό ίσως να σας ενόχλησε το ότι κριτίκαρα τη χαζομάρα σας!!!!Ακόμη δεν αντιλήφθηκες το σχόλιο. Μήπως μένεις στο Βύθουλα και είσαι σαν την μαντάμ Σουσού;Από εκεί και η έκφραση. Πρώτα βγάλε δικά σου λεφτά και μετά κανε τις φιλανθρωπίες… Και εμείς πήραμε κληρονομιά και ούτε που τα ακουμπήσαμε!!!!!Μένουν σε τράπεζες του εξωτερικού.!!Τα boulling οχι σε μενα.Ειμαι ατρωτη!!!!!».

Η Μενεγάκη, χωρίς ρετούς: Με τέσσερα παιδιά κι έχει αυτό το κορμί (pic)

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πρέπει να σου έφαγε πολλά ο Τσίπρας κ έχεις τόση μίρλα. Ναι σαν φιλανθρωπία σε βλέπω με αυτά που διαβάζω. Σε λυπάμαι.

Άρα θα χω για να παίρνω!!!!Μηπως θες κανένα δανεικό; Είσαι μονοκύτταρος οργανισμός μη εξελίξιμος!!!Δεν τρομοκρατούμαι ούτε κωλώνω!!

Τι δανεικό βρε καημένο πλάσμα ?εσύ δεν έχεις στον ήλιο μοίρα ,χαίρεσαι που σου απαντάει κάποιος έστω που σε βρίζει και θες να δώσεις δανεικά ?πληρώνω όσο όσο την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με προβλήματα σαν εσένα

Ο πατερούλης; Όταν θα χεις χρήμα στη τσέπη από δικό σου ίδρωτα έλα να τα συζητήσουμε!! Τώρα πήγαινε πιες κανένα Φρέντο με τι χαρτζιλίκι!Κοίτα να δεις τι ρούχα φοράει καμιά διάσημη να κάνεις καμιά ευφυή ερώτηση πχ τι μάρκα είναι το ρούχο έτσι για να περνάς την ώρα σου και να λες κάτι έκανα και σήμερα και σαν συριζαία φώναξε και τον Λαζόπουλο για να σε σατιρίσει ως κορίτσι πλουσίων γονιών που δίνουν εντολές στον μπαμπάκα τους να εκδίδει επιταγές για καπρίτσιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις