Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Είχαν γλέντι και επί 2,5 ώρες έριχναν μπαλωθιές
ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν γλέντι και επί 2,5 ώρες έριχναν μπαλωθιές

Μπορεί το «έθιμο» της μπαλωθιάς να έχει στοιχήσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους όμως αυτό δεν φάνηκε να απασχόλησε μερικούς κατοίκους στο Τυμπάκι που είχαν γλέντι και σύμφωνα με τους γείτονες τους πυροβολούσαν στον αέρα απί 2,5 ώρες. Οι σφαίρες έπεφταν σαν… χαλάζι επί δυόμισι ώρες με κίνδυνο να συμβεί το μοιραίο όπως στην περίπτωση […]

Μπορεί το «έθιμο» της μπαλωθιάς να έχει στοιχήσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους όμως αυτό δεν φάνηκε να απασχόλησε μερικούς κατοίκους στο Τυμπάκι που είχαν γλέντι και σύμφωνα με τους γείτονες τους πυροβολούσαν στον αέρα απί 2,5 ώρες.

Οι σφαίρες έπεφταν σαν… χαλάζι επί δυόμισι ώρες με κίνδυνο να συμβεί το μοιραίο όπως στην περίπτωση του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι.

Οι μπαλωθιές τους «κόστισαν» το γλέντι

Κάποιοι ειδοποίησαν ανήσυχοι την Αστυνομία και στον χώρο της γιορτής έφτασαν άνδρες του Τ.Α.Ε., αλλά οι πυροβολισμοί είχαν σταματήσει και περιορίστηκαν να κάνουν… συστάσεις σε όσους συμμετείχαν.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής οι περίοικοι δεν προλάβαιναν να μαζεύουν από τις αυλές τους βλήματα που είχαν πέσει από τον… ουρανό, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν κάποιον, αν και πριν από λίγες ημέρες μια σφαίρα καρφώθηκε στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε ένα συνεργείο.

Η απίστευτη δικαιολογία 30χρονου που έριχνε μπαλωθιές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις