Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο
ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο

Αίσιο είναι το τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου στη Βόνιτσα. Ο 75χρονος είχε εξαφανιστεί από νωρίς σήμερα (21/7) το πρωί, στα Παλιάμπελα Βόνιτσας. Είχε φύγει στις 06.00 περίπου το πρωί από το σπίτι του με τα πόδια, με κατεύθυνση δασική περιοχή για να μαζέψει ρίγανη. Στοιχεία – σοκ για τους πνιγμούς Οι ώρες όμως […]

Αίσιο είναι το τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου στη Βόνιτσα.

Ο 75χρονος είχε εξαφανιστεί από νωρίς σήμερα (21/7) το πρωί, στα Παλιάμπελα Βόνιτσας. Είχε φύγει στις 06.00 περίπου το πρωί από το σπίτι του με τα πόδια, με κατεύθυνση δασική περιοχή για να μαζέψει ρίγανη.

Στοιχεία – σοκ για τους πνιγμούς

Οι ώρες όμως περνούσαν και ο 75χρονος δεν είχε γυρίσει σπίτι του. Έτσι, οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας, στο οποίο σήμανε συναγερμός.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και ξεκίνησαν ευρείες αναζητήσεις, με την συμμετοχή των οικείων του, κατοίκων της περιοχής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» ο αφρικανικός καύσωνας

Τελικά, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, κουρασμένος και διψασμένος, αλλά καλά στην υγεία του. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις