Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγωνία για τα δυο παιδιά στον Έβρο – Σε εξέλιξη οι έρευνες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τα δυο παιδιά στον Έβρο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο παιδιών, του 7χρονου Αχμέτ Εσάτ και του 5χρονου Μεσούτ που χάθηκαν στον Έβρο. Οι σοροί της 36χρονης μητέρας και του μικρότερου(1 έτους) από τα τρία παιδιά που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Εβρο, εντοπίστηκαν χθες. Η μητέρα με τα τρία της παιδιά επέβαιναν […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο παιδιών, του 7χρονου Αχμέτ Εσάτ και του 5χρονου Μεσούτ που χάθηκαν στον Έβρο.

Οι σοροί της 36χρονης μητέρας και του μικρότερου(1 έτους) από τα τρία παιδιά που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Εβρο, εντοπίστηκαν χθες.

Η μητέρα με τα τρία της παιδιά επέβαιναν σε βάρκα μαζί με άλλα πέντε άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, η οποία ανετράπη στον ποταμό Έβρο.

Ο πατέρας, που επίσης επέβαινε στη βάρκα, με την οποία επιχειρούσαν να διασχίσουν τον Εβρο, διεσώθηκε, μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες.

«Το όνομά μου είναι Μουράτ Ακτσαμπάι. Η σύζυγός μου είναι η Χατίτζε Ακτσαμπάι. Και οι δύο είμαστε δάσκαλοι. Όταν περνούσαμε τον ποταμό Έβρο, η βάρκα μας ανατράπηκε στη μία της 18ης Ιουλίου 2018.

Η σύζυγός μου και τα τρία παιδιά μου, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών χάθηκαν στο ποτάμι. Ως πατέρας ικετεύω τον ελληνικό λαό και τις ελληνικές αρχές. Σας παρακαλώ μην σταματήσετε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», είχε δηλώσει ο σύζυγος και πατέρας στο euronews.

Κι άλλο τροχαίο: Νεκρός ένας νεαρός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις