Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Αν μόλις έβγαλες τα ψεύτικα νύχια, δες τι πρέπει να κάνεις
ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν μόλις έβγαλες τα ψεύτικα νύχια, δες τι πρέπει να κάνεις

Αν τα νύχια σου έχουν καταστραφεί μετά την αφαίρεση των ψεύτικων νυχιών, τότε βιάσου. Μπορεί να σου πάρει 6 εβδομάδες μέχρι να τα γιατρέψεις, αλλά αξίζει. Το πρώτο βήμα είναι, να μουλιάσεις τα νύχια σου σε χλιαρό νερό όπου θα έχεις προσθέσει μία σταγόνα από λάδι τεϊόδενδρου (θεωρείται ιδανικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας), μία σταγόνα από εκχύλισμα […]

Αν τα νύχια σου έχουν καταστραφεί μετά την αφαίρεση των ψεύτικων νυχιών, τότε βιάσου.

Μπορεί να σου πάρει 6 εβδομάδες μέχρι να τα γιατρέψεις, αλλά αξίζει.

Το πρώτο βήμα είναι, να μουλιάσεις τα νύχια σου σε χλιαρό νερό όπου θα έχεις προσθέσει μία σταγόνα από λάδι τεϊόδενδρου (θεωρείται ιδανικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας), μία σταγόνα από εκχύλισμα μανταρινιού (θα βοηθήσει τα νύχια να μεγαλώσουν) και μία από έλαιο λεβάντας, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Βήμα δεύτερο. Άπλωσε μια κρέμα στα πετσάκια για να τα μαλακώσεις. Κατόπιν, σπρώξε τα απαλά προς τα πίσω με το ειδικό εργαλείο. Για το διάστημα της θεραπείας και αποκατάστασης θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό θρεπτικό βερνίκι, πλούσιο σε βιταμίνη E που θα τα γυαλίσει συγχρόνως, βελτιώνοντας την εικόνα τους.

Αφού περάσουν οι 6 βδομάδες κάνε τακτικά μανικιούρ για να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση.

Υπόσχεση: Με αυτή τη μάσκα, θα ξυπνήσεις «καινούρια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις