Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προκλητικό σόου στα Κατεχόμενα με τανκς και παρελάσεις (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Προκλητικό σόου στα Κατεχόμενα με τανκς και παρελάσεις (pics)

Αφορμή για νέες προκλήσεις βρήκαν οι Τούρκοι στην επέτειο του Αττίλα και της εισβολής στην Κύπρο το 1974 και έστησαν σόου με τανκς και παρελάσεις στα Κατεχόμενα. Την ώρα που ο Ελληνισμός θρηνεί για την τραγωδία, το ψευδοκράτος έστησε γιορτή για το έγκλημα που οδήγησε στη διαίρεση του νησιού, και το χαμό τόσων αθώων ανθρώπων. Απίστευτη […]

Αφορμή για νέες προκλήσεις βρήκαν οι Τούρκοι στην επέτειο του Αττίλα και της εισβολής στην Κύπρο το 1974 και έστησαν σόου με τανκς και παρελάσεις στα Κατεχόμενα.

Την ώρα που ο Ελληνισμός θρηνεί για την τραγωδία, το ψευδοκράτος έστησε γιορτή για το έγκλημα που οδήγησε στη διαίρεση του νησιού, και το χαμό τόσων αθώων ανθρώπων.

Απίστευτη δήλωση Ακιντζί: Σωτήρια επέμβαση η εισβολή του ’74

Η ομάδα επίδειξης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, με μπαράζ παραβιάσεων του κυπριακού εναέριου χώρου, πέταξε πάνω από τα προκλητικά πανηγύρια υπό τις έντονες ζητωκραυγές των παρευρισκόμενων.

Επίσης, μια φρεγάτα, ένα υποβρύχιο και ένα αντιτορπιλικό του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας, στα πλαίσια των πανηγυριών των επιχειρήσεων Αττίλα Ι και Αττίλα ΙΙ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις